Voeding

 

Op het internet is zeer veel informatie te vinden over (on)gezonde voeding. Daardoor is het niet altijd even gemakkelijk om het bos nog door de bomen te zien. 

Wij helpen je graag verder met advies op maat want een schema op jouw maat is een schema dat vol te houden is. 

 

Het voordeel van een op maat gemaakt schema is dat het rekening houdt met jouw leven, activiteitsniveau en doel. Het kan lange tijd volgehouden worden. 

We helpen jou om eerst de basisvoeding op peil te krijgen. Dit is de basis van je voeding en daarmee ook de basis voor een gezond lichaam. Het is belangrijk hier te beginnen omdat je lichaam met de basisvoeding de nodige voedingsstoffen binnen krijgt. Zonder een goede basis kunnen prestaties niet verbeteren.

Als je sport is het nodig om je basisvoeding aan te passen aan de (nieuwe) noden van jouw lichaam. Een voorbeeld hiervan zijn dranken en shakes voor, tijdens en na de inspanning. Sport specifieke voeding heeft tot doel om de tekorten weer aan te vullen en herstel te bevorderen. 

Met een gezond en gevarieerd voedingspatroon kan het voorkomen dat je toch nog moeilijk hebt met de tekorten aan te vullen of dat jouw lichaam bijkomende ondersteuning nodig heeft. Daar komen supplementen kijken. Voordat een supplement goed kan werken, dient de basis- en sportvoeding op peil te staan. Supplementen zoals multivitaminen, magnesium of calcium zijn meestal gekend. Maar er zijn ook meer complexe supplementen verkrijgbaar op de markt zoals bijvoorbeeld Pre workouts, BCAA, creatine, Carnitine, ... .  Wij helpen je graag verder hiermee.  

Een greep uit ons gamma sport specifieke supplementen

Wij zijn verdeler van oa de volgende merken:

  • Pat-Nutrition (100% Belgisch!)
  • QnT
  • ProPud
  • ...