Vanaf 20/11/2021 verplicht mondmasker

Beste leden, 

 

Willem's Fitness wil de plaats zijn waar iedereen aan zijn/haar gezondheid kan werken. Tot onze spijt draagt de overheid ons op om vanaf 01/11/2021 het Covid Safe Ticket (CST) op te vragen. Concreet wil dit zeggen dat wij de toegang dienen te weigeren aan leden zonder CST.

 

Een CST kan je bekomen:

  • Na herstel
  • Na een negatieve PCR (72u) of negatieve antigeentest (48u)
  • Na volledige vaccinatie

De Covid Safe app is nodig om deze controle te doen. Deze dient je te installeren op jouw smartphone. Indien je geen smartphone hebt, dien je de papieren versie aan te vragen.

 

Om alles vlot te laten verlopen voor alle leden, vragen we om de QR code open te hebben bij binnenkomen en deze spontaan aan te bieden. Wacht geduldig jouw beurt af om de QR te laten scannen. 

 

Wij controleren bij aanvang van ELKE training aangezien wij geen enkele gegevens opslaan. Ook hebben alle CST een beperkte geldigheidsduur die telkens gecontroleerd dient te worden. 

 

Voor de groepslessen gelden dezelfde regels. Ook hiervoor dien je op voorhand je CST te tonen. 

 

Voor klanten die omwille van deze regeling niet kunnen komen sporten, voorzien wij een tegemoetkoming voor de verloren weken. Gelieve je hiervoor aan te melden via de gekende kanalen. 

 

Bedankt voor het begrip hierin. We hopen iedereen snel terug te zien!

 

Het Willem's Fitness team

Rom en Anne