Klanten aan het woord

Ik was me er van bewust dat vooral bij compound lifts (bench press, deadlift, squat,...) dingen kunnen misgaan als je er zomaar aan begint. Ik probeerde eerst technieken online te vinden en zo goed mogelijk toe te passen, maar toch had ik enkele slechte gewoontes ontwikkeld. Daarom boekte ik een PT sessie bij Willem's Fitness. Een tweede paar ogen ziet nu eenmaal veel meer.

 

Mijn personal training sessie was enorm productief. Na een korte analyse van mijn doelen werden mijn belangrijkste lifts een uur lang in detail afgesteld - met oog op veilige techniek.

 

Dit dieper inzicht maakt me sterker in mijn trainingen en dat voelt gewoon goed. 

 

Brandon 

Omdat ik naast het fitnessen ook een fervent loper ben, heb ik er voor gekozen om de groepslessen HiiT bij Willems Fitness te volgen.

Dit om mijn fysiek & kracht op te bouwen. De lessen zijn elke week anders en gevarieerd. Deze worden zorgvuldig opgesteld en uitgelegd door Anne, die er op toeziet dat we de juiste

houding en techniek gebruiken om blessures te voorkomen.

Mijn fysiek heeft hierdoor een serieuze boost gekregen. Zo gaat het lopen veel soepeler (meer kracht in mijn benen) en mijn looptijd is er ook op verbeterd. 

Het is dus zeker een aanrader! HiiT is voor iedereen die graag tot het uiterste gaat en geen schrik heeft om een beetje af te zien :-) Ik ben alleszins grote fan!

 

Sportieve groetjes,

Inge

Nadat ik na jaren de draad terug oppikte met trainen, wou ik terug deelnemen aan het Belgisch kampioenschap bodybuilding.

Geen enkele trainer of gym geloofde in mij. Dankzij het team van Willem's fitness haalde ik een jaar later mijn tweede Belgische titel binnen.

De mooiste overwinning was voor mij de vriendschappen die ik hier sloot en het thuisgevoel dat ik elke keer voel als ik de gym binnen stap. Er bestaat in mijn ogen geen completere gym en betere gym in België.

 

- Gaetan

Jouw feedback hier? Contacteer ons!