Klanten aan het woord

NIEUWE KLANT AAN HET WOORD

BINNENKORT

Mijn fitness avontuur begon 12 jaar geleden samen met een goede vriend van mij die beginnend personal trainer was. Hij hielp mij op weg in de fitness wereld. 5 jaar geleden ben ik verhuist van Lier naar Hasselt en mijn zoektocht naar een nieuwe fitness begon. Na verschillende proefsessies bij zowat elke fitness in de regio Hasselt gaf ik de moed op en stopte ik. Na een tijd wist ik dat ik de draad terug moest oppikken maar naar welke fitness kon ik gaan? Basic fit, mooze gym, Hassogym, body fit, gymX,... Geen enkele fitness kwam in de buurt van de geweldige fitness die ik in Lier had. Tot ik toevallig uitkwam bij Willem's Fitness via internet.

 

Na mijn eerste proefsessie was ik onmiddellijk verkocht. Een gigantisch fitness met enorm vriendelijke uitbaters, een unieke selectie aan toestellen, behulpzaam cliënteel,... Alles wat ik zocht in een fitness was aanwezig. Qua toestellen werd ik omver geblazen. Squat rack, 2 dubbele kabel toestellen (cross over), enorm veel free weight toestellen, grote selectie dumbbells, incline bench, décline bench, flat bench... Alles wat ik kon wensen was aanwezig.

 

Recent kreeg ik interesse in een olympische lift genaamd "clean and split jerk". Een geavanceerde oefening waar ik toch wel coaching bij kon gebruiken. Een afspraakje met Anne (een van de uitbaters) was snel gemaakt en het oefenen kon beginnen. Na 1u coaching was ik al snel weg met de techniek van de oefening. Mede door de fantastische uitleg.

 

Na 6 maanden terug full-time te fitnessen ben ik verder geraakt dan ooit tevoren. Mijn fysiek is beter dan ooit en ik kom met plezier trainen! Allemaal dankzij Rom en Anne! Heel hartelijk bedankt hiervoor! Jullie hebben mijn passie in fitness terug naar boven gehaald!

In mijn sporttak (National futsal referee) is een optimale conditie van prioritair belang.

De eisen en wensen om op dit niveau actief te blijven zijn hoog en streng. Alles wordt opgenomen zowel analoog als digitaal. Elke afwijking is ook zichtbaar en wordt bijgestuurd.

Daarom is het van groot belang dat je op elk vlak kiest voor de beste ondersteuning. Zowel lichamelijk als geestelijk moet de balans evenredig verdeeld zijn. Multidisciplinaire aanpak is dan ook zeer aan te raden.

Na een ingrijpende operatie bleken mijn deadlines plots in het gedrang te komen. Maar door hun expertise in rehab beschikte ik plots over een gebalanceerd trainingsplan om asap weer op niveau te komen zonder mijn lichaam te schaden.

Hun visie en kijk op elke atleet persoonlijk geeft hun die meerwaarde. De ruim 1000m² oppervlakte vol met old school toestellen en een hele resem aan cardio-attributen maakt hun enig in hun vak.

Door het warme, vriendelijke en familiale onthaal wil je steeds blijven terug keren. Mijn sociaal netwerk is vrij groot en kom over heel het land. Wees er maar zeker van dat er reclame zal gemaakt worden.

 

Rombout en Anne, keep on going further this way. Jullie zijn een topduo.

 

Een zeer tevreden klant!!

Willem's Fitness is een leuke, uitgebreide fitness die hoog scoort qua prijs-kwaliteit. Voor ieder wat wils: krachttraining, cardio of groepslessen.

 

Ik ben altijd fan geweest van krachttraining en met het ruime aanbod aan toestellen kan ik heel doelgericht trainen.

Maar ook de HiiT-groepslessen vallen bij mij in de smaak. Daar is het echt een combinatie van kracht, techniek en cardio: jezelf uitdagen dus! Ik ben hierdoor alvast er op vooruit gegaan. 

 

Ook de uitbaters zijn steeds vriendelijk en niets is teveel voor hen, ze doen echt hun best om de zaak tot iets moois te maken. 

 

Ik kan deze fitness enkel maar aanraden! 

 

Groetjes,

Mara

Nadat ik na jaren de draad terug oppikte met trainen, wou ik terug deelnemen aan het Belgisch kampioenschap bodybuilding.

Geen enkele trainer of gym geloofde in mij. Dankzij het team van Willem's fitness haalde ik een jaar later mijn tweede Belgische titel binnen.

De mooiste overwinning was voor mij de vriendschappen die ik hier sloot en het thuisgevoel dat ik elke keer voel als ik de gym binnen stap. Er bestaat in mijn ogen geen completere gym en betere gym in België.

 

- Gaetan

Omdat ik naast het fitnessen ook een fervent loper ben, heb ik er voor gekozen om de groepslessen HiiT bij Willems Fitness te volgen.

Dit om mijn fysiek & kracht op te bouwen. De lessen zijn elke week anders en gevarieerd. Deze worden zorgvuldig opgesteld en uitgelegd door Anne, die er op toeziet dat we de juiste

houding en techniek gebruiken om blessures te voorkomen.

Mijn fysiek heeft hierdoor een serieuze boost gekregen. Zo gaat het lopen veel soepeler (meer kracht in mijn benen) en mijn looptijd is er ook op verbeterd. 

Het is dus zeker een aanrader! HiiT is voor iedereen die graag tot het uiterste gaat en geen schrik heeft om een beetje af te zien :-) Ik ben alleszins grote fan!

 

Sportieve groetjes,

Inge

Ik was me er van bewust dat vooral bij compound lifts (bench press, deadlift, squat,...) dingen kunnen misgaan als je er zomaar aan begint. Ik probeerde eerst technieken online te vinden en zo goed mogelijk toe te passen, maar toch had ik enkele slechte gewoontes ontwikkeld. Daarom boekte ik een PT sessie bij Willem's Fitness. Een tweede paar ogen ziet nu eenmaal veel meer.

 

Mijn personal training sessie was enorm productief. Na een korte analyse van mijn doelen werden mijn belangrijkste lifts een uur lang in detail afgesteld - met oog op veilige techniek.

 

Dit dieper inzicht maakt me sterker in mijn trainingen en dat voelt gewoon goed. 

 

Brandon 

Jouw feedback hier? Contacteer ons!