Willem's Fitness werd opgericht in 1996. De gym scheurde al snel uit zijn voegen. Willem verhuisde van Schakkebroek naar Nieuwerkerken waar de zaak alleen maar groter werd. 

 

Check ons volledige aanbod via de (sub)menu!!

Waarom zijn wij anders?

 

Willem's Fitness is dé premium gym voor iedereen die zijn algemene gezondheid wil verbeteren en voor (bodybuilding) atleten die op zoek zijn naar dat beetje meer.

 

Het huidige terrein is ongeveer 1000m² groot. Door de industriële look waan je je haast in Amerika. Met meer dan 80 old school fitness toestellen, +30 cardio toestellen, dumbbels tussen 1kg en 84kg,... is er voor ieder wat wils. 

 

We like it simple and clean. Dat zal je ook aan onze huisstijl merken, geen tralala, met de nadruk op sport en voeding. 


Bij ons kies je het abonnement dat jij wil! Geen verplichtingen, geen wurg contract, geen domiciliering. 
Kom zeker een kijkje nemen and fall in love! 

Ons team

 

Willem begon de zaak 25 jaar geleden. In augustus 2020 nam Rombout de zaak over om zo nieuw leven in de zaak te blazen. Ook Anne, de partner van Rombout, zal je regelmatig in de zaal zien. 

 

Spreek hen gerust aan! 

 

 

Wij hebben ook een ruim aanbod in samenwerkingen. Neem zeker een kijkje in het submenu "samenwerkingen".

Onze visie

 

Sporten verlaagt de kans op welvaartziekten zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en overgewicht. Het verlaagt stress, verbetert slaap en verhoogt goede HDL-cholesterol en de immuniteit. 

 

Wij geloven sterk in het recht voor iedereen om aan een gezond lichaam en geest te werken. Fitness is hiervoor de meest toegankelijke sport. Iedereen kan fitnessen ongeacht leeftijd, geslacht of achtergrond. 

 

Met veel plezier helpen we je met jouw eerste stappen in de fitnesswereld. Wij geloven sterk in een aanpak op maat en luisteren naar jouw noden, klachten en doelen. 

Bodybuilding Valhalla

 

Met ons aanbod van old school toestellen van oa Nautulis zijn wij uniek in uniek in de streek. Willem's Fitness huisvest nog toestellen van bijv de eerste Technogym lijn! Door het uitgebreide aanbod kan je elke spiergroep in verschillende hoeken trainen. Als Bodybuilder weten we maar al te goed hoe belangrijk dat is. 

 

Wil je serieus en volledig trainen? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Sfeerbeelden

Kom een kijkje nemen en fall in love!