Willem's Fitness 2.0

Weer een stap in de richting van Willems Fitness 2.0!

 

Wij geloven sterk in het recht op een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom gaan we verschillende samenwerkingen aan, om jullie sneller tot dit recht te brengen.  

 

Alle partners vertrekken vanuit dezelfde visie en waarden. Door onze krachten te bundelen kunnen we een mooi dienstenpakket aanbieden aan al onze klanten. 

 

Lees onderstaand meer en neem vrijblijvend contact op met hen. 


MoFit Sport, Rummen, Nieuwerkerken

 

Met de medische expertise als sportkinesitherapeut, begeleiden de personal trainers van MoFit Sport u om uw persoonlijke doelen te bereiken.

 

  • Sportactiviteiten hervatten
  • Conditie verbeteren
  • Kracht op bouwen
  • Herstel na letsel
  • Terug in vorm geraken

Samen gaan we op weg om uw doel te bereiken!

 

Deze sessies vinden plaats bij Willem’s Fitness. Voor meer informatie kunt u terecht door HIER te klikken of contact op te nemen met de therapeuten van MoFit Sport.

 

 

 

Contactgegevens: 0476 90 06 45; info@mofit.be


De masseur, Velm, aan huis, Nieuwerkerken

 

Demasseur.be onderscheidt zich ten opzichte van andere massagetherapeuten door de combinatie van behandelingen die worden aangeboden en ook dat deze bij jou aan huis of op een afgesproken locatie kunnen plaatsvinden.

 

Voor een ontspanningsmassage betekent dit dat je rustig kan blijven nagenieten zonder dat je na de massage nog een autorit voor de boeg hebt.

 

Voor een sportmassage wil dit zeggen dat, indien je dit wenst, deze ook op locatie kan voor, tijdens of na je training / match. Wat uiterst bevorderend is voor je prestaties.

 

Neem een kijkje op demasseur.be en leer de Masseur kennen. 

 


Go 4 Shape, Sint-Truiden, Nieuwerkerken

 

Samen werken wij naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Bij Go 4 Shape kan je terecht voor coaching in allerlei onderwerpen, voedings- en bewegingsadvies. 


Heb je een specifiek doel? Super! Ik ondersteun jou graag hier naartoe. 

 

Surf snel naar go4shape.be en neem een kijkje. Voor meer info kan je steeds contact met me opnemen. 


Als coach en loopbaanbegeleider heb ik zelf aan de lijve ondervonden wat een juiste jobkeuze en goed in je vel zitten kan betekenen voor je levenskwaliteit, je ‘goesting’ om ’s morgens je bed uit te komen!

Ik ga graag samen met jou op zoek naar de beste versie van jezelf. Ik geef je net dat duwtje dat je nodig hebt. Ik help je keuzes te maken en obstakels te overwinnen. Ik stimuleer je om je doelstelling te halen. Dit alles gebeurt op je eigen tempo, in een veilige, ongedwongen sfeer. Ik help je terug om je eigen leven en/of loopbaan in handen te nemen en zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt.

Als coach en loopbaanbegeleider kan ik een verschil maken in jouw leven!

Wil je meer weten over mijn aanbod en aanpak? Neem een kijkje op www.yourlife-coach.be en neem vrijblijvend contact op!


Een lokaal kledingmerk waar we met veel plezier mee samenwerken. 

 

Ontdek de collecties op de website leveld.eu 

 


STRONG Nation™ is stoer en heel intensief, maar plezier staat voorop!

 

Vanaf 04 april 2022 neemt Astrid jullie elke maandag mee op de tonen van de muziek voor een intense fat burning workout. 

 

Strong Nation is een combinatie van HITT, cardio en krachttraining op basis van eigen lichaamsgewicht, geleidt door opzwepende, pittige muziek. Dankzij de plyometrische trainingsbewegingen waarbij explosieve sprongen, snelle bewegingen en richtingsveranderingen centraal staan, is Strong Nation een echte calorie-killer. Strong Nation biedt een uitdagende manier om het fitnessniveau te verhogen. Het is een pittige les met hoge calorieverbranding. Strong Nation is daarnaast ideaal voor iemand die gaat voor spieropbouw en conditieverbetering.

 

Ontdek meer via www.zumba.dance